Ön itt jár: Kezdőlap > Fizetés-kiszállítás
Márka választó
Kérdése van?

Hírlevél feliratkozás
Skype
Kosár
A kosár jelenleg üres

Fizetés-kiszállítás


Fizetési feltételek

Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, személyes és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

Banki átutalás esetén a vételár társaságunkhoz való megérkezését követően szintén futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz a megrendelt termékeket.

Átutalásnál kérjük, a közlemény rovatba tüntesse fel a rendelés számát, amit a megrendelésének visszaigazolását tartalmazó általunk küldött e-mailben talál meg.

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon, valamint a futárszolgálatnál.

A Párizs Parfümház a kiszállítási határidővel kapcsolatos változtatási jogát fenntartja.

Amennyiben a kiszállítás során az áru készbesítése sikertelen, ennek tényéről a futárszolgálat munkatársa értesítést hagy Önnél. A küldeményről ezután az értesítésen található elérhetőségeken tájékozódhat.

A házhozszállítás hétköznap 9-17 óra között történik, ezért kérjük olyan címet jelöljön meg a termék átvételére ahol Ön munkaidőben elérhető.

Szállítási díjak: bruttó  990,- Ft

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a kiszállítást azért nem teljesíti, mert a meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A megrendelő a vásárlási információk elolvasásával és elfogadásával nyilatkozik arról is, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése

A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza. A termék visszaküldésének költségét megrendelő viseli.

Abban az esetben ha a futárszolgálat munkatársának jelenlétében derül, ki hogy a termék sérült akkor társaságunk csere lehetőséget biztosít a megrendelőnek. A hibás termékről minden esetben jegyzőkönyvet kell készíteni a futár szolgálat munkatársával a megrendelőnek. Jegyzőkönyv hiányában a sérült terméket díjmentesen nem cseréljük ki.