Ön itt jár: Kezdőlap > Rólunk
Márka választó
Kérdése van?

Hírlevél feliratkozás
Skype
Kosár
A kosár jelenleg üres

Rólunk

 

 

Köszöntjük a Párizs Parfümház Web Áruházában!

Családi vállalkozásként 1996-ban nyitottuk meg Parfümházunkat, Székesfehérvár belvárosában a Kégl György u.2. szám alatt, Párizs Parfümház és Szépítész Stúdió néven.

1998-as évtől a multinacionális kereskedelmi láncok és plázák térnyerésével a vásárlási szokások megváltoztak városunkban és Magyarország minden szegletében. A külföldi tulajdonú bevásárló központok kényelmes parkolást, csillogást valamint hatalmas árubőséget kínáltak a lakosságnak.

A vásárlók többsége a luxus környezetért, a kényelmes parkolás lehetőségéért cserébe, hajlandó lényegesen magasabb árat fizetni a termékekért, legyen az parfüm, illatszer vagy bármilyen ruházati termék.

Parfümházunknak egy lehetősége maradt, mint, hogy megtalálja azt az értékesítési formát, amellyel vevőkörét megőrizheti, valamint megteremtse a versenyképes árképzés lehetőségét, hogy vásárlóink prémium minőséget kapjanak a lehető legkedvezőbb áron.

Ezért döntöttünk úgy hogy az általunk forgalmazott kizárólag eredeti parfümöket, kozmetikumokat Web áruházunkban is kínáljuk a jövőben, ami minden bizonnyal extra kényelmet biztosít vásárlóink számára, hiszen termékeinket házhoz szállítjuk a Plázákban kínált termékek eladási árainak 60-70% -áért.

Az internetes kereskedelem költség hatékony természete ad lehetőséget arra, hogy termékeinket a bolti árakhoz képest lényegesen alacsonyabb árszinten kínálhassuk Önnek, hiszen az eladási árakba nem kell beépítenünk a bevásárlóközpontokban felmerülő magas bérleti díjakat és működési költségeket.

A Párizs Parfümház Web Shopjának hitelességét, szakértelmét a több évtizedes kiskereskedelmi múltja mellett az is garantálja, hogy tulajdonosi köre egyértelműen beazonosítható és kiskereskedelmi üzletünk lehetőséget biztosít a termékek személyes bemutatására, kipróbálására.

A Párizs Parfümház Web Shopját nem egy virtuális hátterű, fantomizált, elérhetetlen tulajdonosok által jegyzett gazdasági társaság működteti, hanem egy olyan családi vállalkozás ahol az eladásra kínált termékek hivatalos beszerzési forrásokon keresztül kerülnek üzletünkbe.

2001- ben megnyitottuk Profi smink és kozmetikai tetováló szalonunkat - Matkovich Zsuzsa Smink & Sminktetováló szalon néven, ahol luxus környezetben, prémium minőségű sminktetoválásokat készítünk és egyéb szépítészeti beavatkozásokat alkalmazunk, amelyről a www.matkovichzsuzsa.hu web oldalon tájékozódhat.

Kérdéseivel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeink bármelyikén!

Köszönjük érdeklődését és megtisztelő türelmét!

 

                                                                                 

 

                                                                          

Szolgáltató adatai:
 

Cégnév: Párizs Parfümház Kft.
Szolgáltató székhelye: 2120 Dunakeszi,Bagoly u.12.
Cégjegyzékszám: Cg.13-09-155583
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Adószáma: 23887398-2-13

Elérhetőség: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

Telefonszám: 06 22 337-839